Nethours

Integrert med:

Visma

Hovedsiden > Funksjoner og fordeler

Funksjoner og fordeler

Nethours er et Internettbasert program som lar dine ansatte registrere sine timer og kilometer kun ved hjelp av en datamaskin og en internettforbindelse.

Nethours er laget i samarbeid med håndverkere for å erstatte papirtimelistene. Det som gjør Nethours til et bedre alternativ, er at all informasjon lagres i en database. Dette gjør det enkelt for deg å hente informasjon pr prosjekt, ansatt, periode, kunde, eller andre kriterier.

Nysgjerrig på hvordan Nethours egentlig ser ut? Prøv en gratis demonstrasjonen.

Nethours er delt i 4 sentrale seksjoner. Hvilke seksjoner den enkelte medarbeider har tilgang til, styrer du enkelt gjennom brukerrettigheter. Her kan du lese litt om de forskjellige seksjonene, samt hvilke fordeler det er med å velge Nethours.

Timer

Her kan man se og registrere timer på en enkelte dag. Avhengig av hvilke rettigheter medarbeideren har, vil han også ha mulighet til å se/registrere timer på andre ansatte, samt følge med på enkeltprosjekters utvikling i forhold til budsjett/tilbud. Når man har registrert en time, kan man evt. også registrere kilometerforbruk tilknyttet denne.

Ved å registrere timer tilknyttet et prosjekt og eventuelt en underavdeling, kan man dra full nytte av Nethours' rapporteringsmuligheter.

Prosjekter

Her kan du registrere prosjekter, samt kunder og underavdelinger tilknyttet disse. Det er også mulig å laste opp dokumenter til det enkelte prosjektet, og se totalt tidsforbruk for det enkelte prosjekt.

Ved registrering av et prosjekt kan du velge om det er obligatorisk å oppgi en beskrivelse eller velge en underavdeling når man registrerer timer på projektet.

Når prosjektet er ferdistilt markerer du dette som fakturert, og prosjektet forsvinner fra listen over aktive prosjekter.

Ansatte

Her styrer du dine ansatte og deres rettigheter ved å ordne disse i brukergrupper. Du kan ha så mange brukergrupper du vil, og for hver brukergruppe kan du spesifisere et eget sett med rettigheter.

Rapporter

Rapportene er kanskje den kraftigste delen av Nethours. Her kan du få ut timelister på den enkelte ansatte, prosjektrapporter fordelt på ansatte eller underavdelinger, bilag til kilometergodtgjørelse, og mye mer.

Vi legger stadig til nye rapporter, og vil gjerne høre fra deg dersom du har spesielle rapporteringsbehov.

Brukervennlig

Nethours er et Internettbasert program, og trenger derfor ikke å installeres. Alt som behøves er å besøke en nettside og logge inn med brukernavn og passord.

Minst like enkelt er det å bruke programmet, enten du jobber innen produksjon og skal registrere timer, eller i administrasjonen og skal skrive ut rapporter. Vi har testet programmet på flere brukere med liten til ingen dataerfaring, og disse har klart å ta programmet i bruk uten problemer etter kun en 3-minutters gjennomgang.


Tidsbesparende

"Hvor mange timer har vi brukt på prosjekt X så langt?"

Nethours er laget for å besvare nettopp denne typen spørsmål på sekunder. Bare velg en av de forhåndsdefinerte rapportene, og programmet gir deg timeantall og summeringer pr prosjekt, ansatt, periode, osv.

I tillegg kan timene importeres direkte til Visma Lønn slik at det ikke er behov for å punche timene på nytt for å kjøre lønninger.


Lønnsomt

Etterkalkulering er en viktig del av et prosjekt, men den gjøres som oftest dessverre når prosjektet er ferdig og det er for sent å forbedre lønnsomheten.

Med Nethours kan du følge prosjektets utvikling fra start til slutt, og foreta nødvendige justeringer underveis for å forsikre et lønnsomt prosjekt.


Tilgjengelig

Fordi Nethours er Internettbasert, trenger du kun en datamaskin og en internettforbindelse for å bruke programmet.

Dette betyr at du kan bruke Nethours enten du er på kontoret, hjemme eller ute og reiser.


Fleksibelt

Din bedrift har behov som andre ikke har, og Nethours er utviklet for å ta hensyn til disse. Du kan enkelt tilpasse programmets design med f.eks. din egen logo, eller justere hvilke funksjoner den enkelte ansatte kan bruke.

Med litt hjelp fra oss kan du også få dine helt egne rapporter i tilfelle våre standardrapporter ikke er nok, alt for å skreddersy Nethours til deres behov.


Sikkert

Vi har stor forståelse for at dine timelister er sensitiv informasjon, og derfor har vi lagt stor vekt på sikkerhet ved utvikling av Nethours.

Informasjon du lagrer i Nethours sikkerhetskopieres hver dag, og både informasjon og programvare ligger trygt lagret på en av våre dedikerte servere i et sikret serversenter.